✔ Niet-chirurgische behandeling

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Natuurlijke resultaten

Als een erkende cosmetische behandelaar onderscheidt Tandartsenpraktijk Artes in Antwerpen en Stabroek zich in het uitvoeren van niet-chirurgische esthetische behandelingen. Onze specialisten richten zich op het verbeteren van iemands uiterlijk door middel van diverse technieken en procedures die minimaal invasief zijn. Ons doel is om de natuurlijke schoonheid van onze cliënten te versterken en bij te dragen aan een verhoogd zelfvertrouwen.

Tand

Wij zorgen voor uw gebit: maak vandaag nog een afspraak!

Tandarts-stoel

Waarvoor kunt u terecht bij onze cosmetische behandelaar?

Als cosmetische behandelaar specialiseren we ons vooral in het toedienen van fillers. Ze helpen bij het herstellen van volume in het gezicht en het gladstrijken van diepe rimpels. Wij voorzien fillers voor volgende gebieden:

Verder staan wij ook bekend om onze behandeling die vergelijkbaar is met een facelift zonder operatie. In onze tandartsenpraktijk bent u in goede handen, waarbij we altijd streven naar een natuurlijk ogend resultaat dat uw persoonlijke schoonheid accentueert.

Maak uw afspraak voor een stralende glimlach

Wilt u uw uiterlijk een frisse uitstraling geven? Maak vandaag nog een afspraak met onze cosmetische behandelaar. We staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en hoogwaardige esthetische behandelingen, zodat u met vertrouwen kunt lachen. Uw glimlach is het visitekaartje van uw persoonlijkheid; laat ons u helpen deze te laten stralen.

VUL HET FORMULIER IN

  CONTACTEER ONS

  Openingsuren praktijk Antwerpen

  Ma – Vr: 9.00 – 20.00
  Zat: 9.00 – 14.00
  Zo: gesloten

  Openingsuren praktijk Hoevenen

  Ma – Vr: 9.00 – 17.30
  Zat-Zo: gesloten