✔ Niet-chirurgische behandeling

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Natuurlijke resultaten

Heeft u last van afhangende mondhoeken? Dit kan een vermoeide of ontevreden uitstraling geven. Gelukkig bieden fillers in mondhoeken bij Tandartsenpraktijk Artes in Antwerpen of Stabroek een effectieve oplossing. Afhangende mondhoeken kunnen ontstaan door veroudering of genetische factoren, maar fillers in uw mondhoeken helpen om deze uitdaging aan te gaan.

Tand

Wij zorgen voor uw gebit: maak vandaag nog een afspraak!

Tandarts-stoel

Waarom fillers helpen bij afhangende mondhoeken

Fillers zijn een populaire methode om het uiterlijk van afhangende mondhoeken te verbeteren. Ze voegen volume toe en liften de huid, waardoor u een frissere en gelukkigere uitstraling krijgt. Fillers in uw mondhoeken kunnen ook helpen bij het verminderen van marionetlijnen, die bijdragen aan een droevig of boos uiterlijk.

Hoe werkt deze fillerbehandeling?

De behandeling met fillers in uw mondhoeken wordt uitgevoerd door een professionele cosmetische behandelaar. Met behulp van een fijne naald worden de fillers zorgvuldig in de huid rondom de mondhoeken geïnjecteerd. Deze niet-chirurgische ingreep is relatief snel en heeft minimale downtime, waardoor u uw dagelijkse activiteiten snel kunt hervatten.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Het resultaat van fillers in uw mondhoeken is direct zichtbaar en kan tot 12 maanden aanhouden. De duur van het effect kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type filler en uw individuele huidtype. Regelmatige opvolgbehandelingen bij onze uitgebreide tandartsenpraktijk kunnen helpen om de resultaten te behouden. Naast fillers in uw mondhoeken, bieden wij ook andere cosmetische behandelingen aan, zoals fillers in uw wangen. Deze bijkomstige behandeling kan helpen voor een volledig herleefde uitstraling.

Maak uw afspraak voor een verjongende uitstraling

Bent u klaar om af te rekenen met afhangende mondhoeken? Maak dan een afspraak bij onze praktijk. Ons team van deskundige professionals staat klaar om u te voorzien van de beste esthetische zorg, zodat u met vertrouwen en een stralende glimlach door het leven gaat. Deze behandeling helpt voor de vermindering van rimpels en afhangende mondhoeken.

VUL HET FORMULIER IN

  CONTACTEER ONS

  Openingsuren praktijk Antwerpen

  Ma – Vr: 9.00 – 20.00
  Zat: 9.00 – 14.00
  Zo: gesloten

  Openingsuren praktijk Hoevenen

  Ma – Vr: 9.00 – 17.30
  Zat-Zo: gesloten