✔ Niet-chirurgische behandeling

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Natuurlijke resultaten

Bij Tandartsenpraktijk Artes in Antwerpen en Stabroek bieden we een revolutionaire behandeling aan: een facelift zonder operatie. Deze zogenaamde ‘liquid facelift’ is een niet-chirurgische methode om de tekenen van veroudering tegen te gaan, waardoor u een jeugdiger uiterlijk krijgt zonder de risico’s en hersteltijd van een traditionele facelift.

Tand

Wij zorgen voor uw gebit: maak vandaag nog een afspraak!

Tandarts-stoel

Resultaat van een facelift zonder operatie

Met een facelift zonder operatie kunt u een aanzienlijke verjonging van uw gezicht verwachten. Deze natuurlijke facelift vermindert fijne lijntjes en rimpels, herstelt volume en verbetert de algehele gezichtscontouren. Het resultaat is een frissere, jeugdige uitstraling die toch volledig natuurlijk oogt.

Hoe de behandeling werkt

De behandeling voor een facelift zonder operatie wordt uitgevoerd door onze ervaren cosmetische behandelaar. De procedure omvat het injecteren van fillers in strategische gebieden, zoals:

De behandeling in al deze gebieden helpt om een liftend en verjongend effect te bereiken. Onze tandartsenpraktijk zorgt voor een zorgvuldige behandeling met oog voor detail, waarbij uw natuurlijke schoonheid wordt benadrukt.

Maak uw afspraak voor een jeugdige uitstraling

Wilt u genieten van de voordelen van een facelift zonder operatie en een natuurlijke facelift ervaren? Maak dan een afspraak bij Tandartsenpraktijk Artes. Ons deskundige team staat klaar om u te voorzien van een persoonlijk behandelplan, afgestemd op uw unieke behoeften. Laat ons u helpen uw natuurlijke schoonheid te versterken en een jeugdigere uitstraling te bereiken met onze geavanceerde cosmetische behandelingen.

VUL HET FORMULIER IN

  CONTACTEER ONS

  Openingsuren praktijk Antwerpen

  Ma – Vr: 9.00 – 20.00
  Zat: 9.00 – 14.00
  Zo: gesloten

  Openingsuren praktijk Hoevenen

  Ma – Vr: 9.00 – 17.30
  Zat-Zo: gesloten