✔ Niet-chirurgische behandeling

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Natuurlijke resultaten

Bij Tandartsenpraktijk Artes in Antwerpen en Stabroek kunt u terecht voor hoogwaardige behandelingen met fillers in uw kaaklijn. De kaaklijnfillers zijn ontworpen om de contouren van uw gezicht te versterken en een meer gedefinieerde kaaklijn te creëren. De toepassing van fillers in uw kaaklijn is een populaire esthetische ingreep die zowel mannen als vrouwen een jeugdiger en evenwichtig uiterlijk kan geven.

Tand

Wij zorgen voor uw gebit: maak vandaag nog een afspraak!

Tandarts-stoel

Waarom kiezen voor fillers in uw kaaklijn?

Fillers worden gebruikt om de natuurlijke contouren van de kaaklijn te verbeteren en te definiëren. Deze behandeling kan helpen bij het herstellen van volume dat verloren is gegaan door veroudering, of het versterken van de kaaklijn voor een meer uitgesproken en jeugdig uiterlijk. Kaaklijnfillers kunnen ook helpen bij het balanceren van de gezichtsproporties en bieden een niet-chirurgisch alternatief voor gezichtsverjonging.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De behandeling met fillers in uw kaaklijn is relatief snel en eenvoudig. Een ervaren cosmetische behandelaar zal de filler zorgvuldig injecteren op specifieke punten langs de kaaklijn. De procedure wordt uitgevoerd met een fijne naald of canule, waardoor de behandeling nauwkeurig en gericht is. De fillers worden zodanig geplaatst dat ze een natuurlijke, maar merkbare verbetering bieden.

Doen kaaklijnfillers pijn?

Veel cliënten vragen zich af of de behandeling met fillers in uw kaaklijn pijnlijk is. Hoewel pijnbeleving subjectief is, wordt de fillerbehandeling over het algemeen als weinig pijnlijk ervaren. De meeste fillers bevatten een verdovingsmiddel, wat helpt om eventueel ongemak te minimaliseren. Uw comfort is onze prioriteit, en wij nemen alle nodige stappen om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.

Wat u moet doen na de behandeling

Na een behandeling met kaaklijnfillers is het belangrijk om de nazorginstructies van onze tandartsenpraktijk te volgen. Vermijd gedurende de eerste 24 uur na de behandeling zware inspanningen en blootstelling aan extreme hitte of kou. Het is ook raadzaam om in de eerste dagen na de behandeling niet te liggen of druk uit te oefenen op het behandelde gebied.

Maak uw afspraak voor een stralende uitstraling

Bent u klaar om uw uitstraling te verbeteren met fillers in uw kaaklijn? Maak dan vandaag nog een afspraak bij onze praktijk. U kunt daar ook meteen informeren voor fillers voor uw mondhoeken, waarmee we u een volledige cosmetische oplossing kunnen bieden. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen uw esthetische doelen te bereiken met persoonlijk advies en professionele zorg.

VUL HET FORMULIER IN

  CONTACTEER ONS

  Openingsuren praktijk Antwerpen

  Ma – Vr: 9.00 – 20.00
  Zat: 9.00 – 14.00
  Zo: gesloten

  Openingsuren praktijk Hoevenen

  Ma – Vr: 9.00 – 17.30
  Zat-Zo: gesloten