✔ Niet-chirurgische behandeling

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Natuurlijke resultaten

In Tandartsenpraktijk Artes in Antwerpen en Stabroek bieden wij een behandeling aan met fillers onder uw ogen, een uitstekende oplossing voor diegenen die last hebben van donkere kringen of ingevallen oogleden. Deze fillers kunnen niet alleen de uitstraling van vermoeidheid wegnemen, maar ook zorgen voor een jeugdige en frisse blik.

Tand

Wij zorgen voor uw gebit: maak vandaag nog een afspraak!

Tandarts-stoel

De effecten van fillers onder uw ogen

Fillers onder uw ogen zijn effectief in het verminderen van donkere kringen en het opvullen van holtes. Daarnaast kunnen ze helpen om fijne lijntjes rond de ogen te verzachten. Voor het bereiken van optimaal resultaat kan de combinatie met fillers in de jukbeenderen een harmonieuze balans in het gezicht creëren.

Hoe werkt de fillerbehandeling?

De fillerbehandeling onder de ogen begint met een consultatie waarbij de cosmetische behandelaar uw specifieke behoeften en de conditie van uw huid onder de ogen beoordeelt. Vervolgens worden er fillers, meestal op basis van hyaluronzuur, zorgvuldig en met een fijne naald onder de ogen geïnjecteerd om holtes op te vullen en donkere kringen te verminderen. Tijdens de procedure wordt er gezorgd voor minimale ongemakken en wordt de behandeling aangepast voor een natuurlijk ogend resultaat. Na de behandeling kunt u direct het verjongende effect zien, hoewel het eindresultaat zich na enkele dagen, als eventuele zwelling afneemt, het beste laat beoordelen.

Hersteltijd en duur van het resultaat

Na een behandeling met fillers onder uw ogen is er meestal weinig tot geen hersteltijd nodig. De resultaten zijn direct zichtbaar en kunnen tot 12 maanden aanhouden. Het is belangrijk om na de behandeling de instructies van onze tandartsenpraktijk te volgen voor het beste resultaat. Zo is het belangrijk om niet te wrijven of drukken op de behandelde plaats. Om de zwelling te minimaliseren is het ook slim om een koud kompres of ice pack te gebruiken. Vermijd ook blootstelling aan intense zon, aangezien uv-straling het genezingsproces kan beïnvloeden en het risico op pigmentatieproblemen kan verhogen. Houd de huid ook gehydrateerd met een zachte, niet-irriterende vochtinbrengende crème.

Maak uw afspraak voor een stralende uitstraling

Als u klaar bent om uw oogcontouren te verjongen met fillers onder uw ogen, nodigen wij u uit om een afspraak te maken bij onze praktijk. Naast fillers onder de ogen, bieden wij ook een reeks van andere fillerbehandelingen aan. Ons team van deskundigen staat klaar om u te adviseren en te begeleiden naar een frisse en jeugdige uitstraling. Kies vandaag nog voor een jeugdige en frisse uitstraling!

VUL HET FORMULIER IN

  CONTACTEER ONS

  Openingsuren praktijk Antwerpen

  Ma – Vr: 9.00 – 20.00
  Zat: 9.00 – 14.00
  Zo: gesloten

  Openingsuren praktijk Hoevenen

  Ma – Vr: 9.00 – 17.30
  Zat-Zo: gesloten