✔ Niet-chirurgische behandeling

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Natuurlijke resultaten

Mooie, goed gedefinieerde jukbeenderen zijn een teken van jeugdigheid en schoonheid, maar niet iedereen is gezegend met van nature uitgesproken jukbeenderen en daar kunnen fillers bij helpen. Bij Tandartsenpraktijk Artes in Antwerpen en Stabroek bieden we een oplossing met fillers in jukbeenderen. Deze behandeling helpt om het gezicht meer vorm en definitie te geven, waardoor u een frissere en jeugdiger uitstraling krijgt.

Tand

Wij zorgen voor uw gebit: maak vandaag nog een afspraak!

Tandarts-stoel

Wat zijn jukbeenderenfillers en hun effect?

Jukbeenderenfillers zijn injecties die helpen om het volume en de contouren van uw jukbeenderen te verbeteren. Deze fillers kunnen helpen bij het corrigeren van ingevallen wangen, het toevoegen van symmetrie en het bieden van een liftend effect. De behandeling door een cosmetische behandelaar resulteert in een zichtbare, maar natuurlijke verbetering van uw gezichtsstructuur.

Hoe werkt deze behandeling?

De behandeling met fillers in jukbeenderen wordt zorgvuldig uitgevoerd door een ervaren professional. Na een grondige analyse van uw gezichtsstructuur, worden de fillers nauwkeurig geïnjecteerd op strategische punten om de gewenste vorm en volume te bereiken. Deze methode is relatief snel en heeft minimale ongemakken.

Resultaat en nazorg

Na de behandeling met fillers in jukbeenderen ziet u direct resultaat. Deze resultaten kunnen tot een jaar aanhouden, afhankelijk van het type filler en uw persoonlijke reactie hierop. Nazorg is minimaal, maar het is belangrijk om de instructies van onze tandartsenpraktijk nauwgezet te volgen om de beste resultaten te garanderen. Mogelijk is een aanvullende behandeling, zoals kaaklijnfillers, nodig voor een optimale balans in het gezicht.

Maak uw afspraak voor een stralende look

Wilt u uw gezichtscontouren verbeteren met fillers in jukbeenderen? Maak dan een afspraak bij Tandartsenpraktijk Artes en ontdek de voordelen van deze behandeling. Wij bieden ook verschillende fillerbehandelingen aan om u te helpen uw esthetische doelen te bereiken. Ons team van deskundige professionals staat klaar om u te voorzien van een persoonlijk consult en behandeling op maat.

VUL HET FORMULIER IN

  CONTACTEER ONS

  Openingsuren praktijk Antwerpen

  Ma – Vr: 9.00 – 20.00
  Zat: 9.00 – 14.00
  Zo: gesloten

  Openingsuren praktijk Hoevenen

  Ma – Vr: 9.00 – 17.30
  Zat-Zo: gesloten