✔ Niet-chirurgische behandeling

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Natuurlijke resultaten

Bent u onzeker over uw lippen en droomt u van vollere lippen? Dan zijn lipfillers bij Tandartsenpraktijk Artes in Antwerpen en Stabroek de ideale oplossing. In onze praktijk bieden we veilige en effectieve lipfillers aan om uw lippen net dat beetje extra volume en definitie te geven.

Tand

Wij zorgen voor uw gebit: maak vandaag nog een afspraak!

Tandarts-stoel

Het effect van lipfillers

Lipfillers kunnen uw lippen niet alleen voller maken, maar ook de vorm en contouren verbeteren. Ze kunnen asymmetrie corrigeren en fijne lijntjes rond de mond verminderen. Het resultaat van lipfillers is een natuurlijk ogende, vollere mond die bijdraagt aan een jeugdige en frisse uitstraling. Daarbovenop kunt u ook meteen gaan voor fillers in uw mondhoeken. Ze maken uw lippen prominenter en aantrekkelijker, wat bijdraagt aan een harmonieus en jeugdig uiterlijk.

De behandeling van uw lippen

De behandeling met lipfillers wordt uitgevoerd door een ervaren cosmetische behandelaar. Eerst wordt uw mondgebied zorgvuldig beoordeeld om de ideale plaatsing van de fillers te bepalen. De injectie zelf is snel en de meeste cliënten ervaren weinig tot geen ongemak. De volledige fillerbehandeling duurt doorgaans niet langer dan 30 minuten.

Resultaat en nazorg na lipfillers

Na een behandeling met lipfillers ziet u direct resultaat. De lippen kunnen initieel wat gezwollen zijn, maar dit neemt meestal binnen enkele dagen af. Het is belangrijk om direct na de behandeling in onze tandartsenpraktijk niet te roken of te drinken met een rietje, en ook intensieve gezichtsbehandelingen te vermijden. Het resultaat van lipfillers kan enkele maanden tot een jaar aanhouden, afhankelijk van het type filler en uw persoonlijke reactie hierop.

Maak uw afspraak voor stralende lippen

Wilt u de stap zetten naar vollere, mooi gevormde lippen? Maak dan een afspraak bij Tandartsenpraktijk Artes. Onze deskundige professionals staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en een behandeling op maat. Laat ons u helpen uw schoonheidsdoelen te bereiken met onze veilige en effectieve lipfillers.

VUL HET FORMULIER IN

  CONTACTEER ONS

  Openingsuren praktijk Antwerpen

  Ma – Vr: 9.00 – 20.00
  Zat: 9.00 – 14.00
  Zo: gesloten

  Openingsuren praktijk Hoevenen

  Ma – Vr: 9.00 – 17.30
  Zat-Zo: gesloten