✔ Niet-chirurgische behandeling

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Natuurlijke resultaten

Rimpels in het voorhoofd kunnen een constante bron van frustratie zijn, waarbij fillers kunnen helpen. Rimpels in het voorhoofd zijn vaak een van de eerste tekenen van veroudering. Bij Tandartsenpraktijk Artes in Antwerpen en Stabroek bieden we voorhoofdfillers aan, een effectieve behandeling om deze rimpels te verminderen en u een jeugdiger uiterlijk te geven.

Tand

Wij zorgen voor uw gebit: maak vandaag nog een afspraak!

Tandarts-stoel

Wanneer kiezen voor voorhoofdfilllers

De keuze voor voorhoofdfillers hangt af van de aard en diepte van uw rimpels. Terwijl botox effectiever is voor fijnere lijntjes, zijn fillers ideaal voor diepere rimpels in uw voorhoofd. Deze fillers vullen de rimpels op en creëren een gladder huidoppervlak. Onze ervaren cosmetische behandelaar kan u adviseren over de beste behandeling voor uw specifieke situatie.

Wat kunt u verwachten van deze behandeling

Bij een behandeling met voorhoofdfillers kunt u een snelle en relatief pijnloze ervaring verwachten. Onze tandartsenpraktijk gebruikt alleen de hoogste kwaliteit fillers, en de behandeling wordt uitgevoerd met de grootste zorg en precisie om uw comfort te garanderen.

Natuurlijk resultaat

Het doel van fillers in uw voorhoofd is om een natuurlijk ogend resultaat te bereiken. We streven ernaar om uw rimpels te verzachten zonder dat uw gezichtsuitdrukkingen worden beïnvloed. Dit betekent dat u na deze rimpelbehandeling een frissere, maar nog steeds natuurlijke uitstraling zult hebben.

Voor- en nazorg

Voor de behandeling met voorhoofdfillers wordt een consultatie gepland om uw behoeften en verwachtingen te bespreken. Na de behandeling is het belangrijk om directe blootstelling aan zonlicht en intensieve activiteiten te vermijden om de beste resultaten te behouden. Onze medewerkers zullen u volledige nazorginstructies geven.

Maak uw afspraak voor een verjongd uiterlijk

Bent u klaar om de strijd tegen voorhoofdrimpels aan te gaan? Maak dan een afspraak bij Tandartsenpraktijk Artes en laat ons u helpen uw esthetische doelen te bereiken met een persoonlijke behandeling op maat. Wij zorgen ervoor dat u vol zelfvertrouwen naar buiten loopt en straalt als nooit tevoren.

VUL HET FORMULIER IN

  CONTACTEER ONS

  Openingsuren praktijk Antwerpen

  Ma – Vr: 9.00 – 20.00
  Zat: 9.00 – 14.00
  Zo: gesloten

  Openingsuren praktijk Hoevenen

  Ma – Vr: 9.00 – 17.30
  Zat-Zo: gesloten