✔ Niet-chirurgische behandeling

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Natuurlijke resultaten

Veel mensen ervaren onzekerheid over de vorm of grootte van hun kin, een kinfiller kan daar de oplossing voor bieden. Bij Tandartsenpraktijk Artes in Antwerpen en Stabroek bieden wij deze behandeling aan. Deze behandeling kan helpen om een meer evenwichtige gezichtsverhouding te creëren en kan een grote impact hebben op uw algehele uitstraling.

Tand

Wij zorgen voor uw gebit: maak vandaag nog een afspraak!

Tandarts-stoel

Wat doet een kinfiller?

Een filler in de kin kan verschillende esthetische problemen aanpakken. Het kan helpen om een terugwijkende kin meer prominent te maken of oneffenheden in de kin te verzachten. De behandeling kan vaak worden gecombineerd met kaaklijnfillers voor een harmonieus resultaat. Het resultaat van kinfillers is vaak direct zichtbaar en kan uw zelfvertrouwen aanzienlijk verhogen.

Verloop van de behandeling met kinfillers

De behandeling met kinfillers is relatief eenvoudig en snel. Na een grondige evaluatie van uw gezichtsstructuur, zal de cosmetische behandelaar de filler zorgvuldig injecteren om de gewenste vorm en contour te bereiken. De procedure is meestal pijnloos en vereist weinig tot geen hersteltijd.

Voordelen van fillers in de kin

Kinfillers bieden meerdere voordelen. De behandeling is doorgaans pijnloos en de bijwerkingen, zoals lichte zwelling of blauwe plekken, zijn vaak van korte duur. Het resultaat is direct zichtbaar en kan een positief effect hebben op uw zelfbeeld. Bovendien zijn kinfillers een niet-chirurgische optie die voor velen aantrekkelijk is vanwege de minimale risico’s en het snelle herstel.

Maak uw afspraak voor een zelfverzekerde uitstraling

Bent u geïnteresseerd in een filler in uw kin? Maak dan een afspraak bij onze praktijk. Wij bieden niet alleen kinfillers aan, maar ook verschillende andere fillerbehandelingen. Ons team van deskundige professionals staat klaar in onze tandartsenpraktijk om u te adviseren en een behandelplan op te stellen dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de mogelijkheden om uw gezichtscontouren te verbeteren.

VUL HET FORMULIER IN

  CONTACTEER ONS

  Openingsuren praktijk Antwerpen

  Ma – Vr: 9.00 – 20.00
  Zat: 9.00 – 14.00
  Zo: gesloten

  Openingsuren praktijk Hoevenen

  Ma – Vr: 9.00 – 17.30
  Zat-Zo: gesloten