✔ Niet-chirurgische behandeling

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Natuurlijke resultaten

Als u het gevoel heeft dat uw gezicht haar jeugdige volume en frisheid verliest, bieden we bij Tandartsenpraktijk Artes in Antwerpen en Stabroek te oplossing met fillers in wangen. Deze behandeling kan effectief het verloren volume herstellen en zorgen voor een frissere, meer jeugdige uitstraling. Met fillers in wangen kunt u de natuurlijke contouren van uw gezicht op subtiele wijze verbeteren.

Tand

Wij zorgen voor uw gebit: maak vandaag nog een afspraak!

Tandarts-stoel

Verloop van de behandeling met fillers in wangen

De behandeling met fillers in wangen wordt uitgevoerd door een ervaren cosmetische behandelaar. Tijdens de behandeling worden fillers zorgvuldig geïnjecteerd om volume toe te voegen of te herstellen. Dit proces is nauwkeurig en wordt aangepast aan uw specifieke gezichtsstructuur. Fillers in de kaaklijn kunnen helpen bij een harmonieus en natuurlijk resultaat. Ook fillers in de jukbeenderen kunnen daarbij helpen.

Wat u moet weten over deze behandeling

Bij onze uitgebreide tandartsenpraktijk zorgen we ervoor dat u volledig geïnformeerd bent over de fillerbehandeling. De resultaten van fillers in wangen zijn direct zichtbaar en kunnen enkele maanden tot een jaar aanhouden, afhankelijk van het type filler en uw individuele reactie. Na de behandeling kunt u wat zwelling of blauwe plekken ervaren, maar dit verdwijnt meestal snel.

Maak uw afspraak voor een verjongde uitstraling

Wilt u meer weten over hoe deze fillers uw uitstraling kunnen verbeteren? Maak dan een afspraak bij Tandartsenpraktijk Artes. Naast fillers in wangen bieden wij ook andere fillerbehandelingen aan, allemaal uitgevoerd door deskundige professionals. Laat ons u helpen uw natuurlijke schoonheid te versterken.

VUL HET FORMULIER IN

  CONTACTEER ONS

  Openingsuren praktijk Antwerpen

  Ma – Vr: 9.00 – 20.00
  Zat: 9.00 – 14.00
  Zo: gesloten

  Openingsuren praktijk Hoevenen

  Ma – Vr: 9.00 – 17.30
  Zat-Zo: gesloten