✔ Niet-chirurgische behandeling

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Natuurlijke resultaten

Bij Tandartsenpraktijk Artes in Antwerpen en Stabroek begrijpen we dat rimpels een grote bron van onzekerheid kunnen zijn. Daarom bieden we fillers tegen rimpels aan, een veilige en effectieve manier om de tekenen van veroudering tegen te gaan. Deze rimpelbehandeling, vaak op basis van hyaluronzuur, herstelt het volume en de jeugdigheid van uw huid op natuurlijke wijze.

Tand

Wij zorgen voor uw gebit: maak vandaag nog een afspraak!

Tandarts-stoel

Behandelbare gebieden met fillers tegen rimpels

Fillers tegen rimpels kunnen op verschillende gebieden van het gezicht worden toegepast. Zo bieden wij een rimpelbehandeling aan voor:

Bij onze tandartsenpraktijk zorgen we ervoor dat elke rimpelbehandeling zorgvuldig wordt afgestemd op uw specifieke behoeften.

Natuurlijk resultaat van fillers

Het doel van fillers tegen rimpels is om een natuurlijk ogend resultaat te bereiken en als het ware een natuurlijke facelift te creëren. Onze ervaren cosmetische behandelaar zorgt ervoor dat de fillers subtiel worden toegepast, waardoor uw gezicht een frisse, maar natuurlijke uitstraling krijgt. We streven ernaar om uw natuurlijke schoonheid te accentueren, niet om deze te veranderen.

Maak uw afspraak voor een jeugdige uitstraling

Als u geïnteresseerd bent in het verminderen van rimpels en het verkrijgen van een jongere uitstraling, maak dan een afspraak bij Tandartsenpraktijk Artes. De meeste van onze fillerbehandelingen zijn een perfecte rimpelbehandeling, allemaal uitgevoerd door een deskundig team. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw schoonheidsdoelen te bereiken.

VUL HET FORMULIER IN

  CONTACTEER ONS

  Openingsuren praktijk Antwerpen

  Ma – Vr: 9.00 – 20.00
  Zat: 9.00 – 14.00
  Zo: gesloten

  Openingsuren praktijk Hoevenen

  Ma – Vr: 9.00 – 17.30
  Zat-Zo: gesloten