Tanden laten bleken

Bent u geïnteresseerd om uw tanden professioneel te laten bleken? Bij Tandartsenpraktijk Artes in Antwerpen en Stabroek kunt u terecht voor een veilige en effectieve tandenbleekbehandeling. Tanden laten bleken bij ons in omgeving Antwerpen is een populaire cosmetische procedure om uw glimlach te verhelderen. Wij zorgen ervoor dat het bleken van uw tanden veilig en met de grootste zorg gebeurt, zodat u met vertrouwen uw stralende glimlach kunt tonen.

Hoe het laten bleken van uw tanden in zijn werking gaat

Het proces van tanden laten bleken is zorgvuldig en vereist deskundige en professionele aandacht. In onze praktijk begint het met een grondige evaluatie van uw mondhygiëne, waarbij we onder andere kijken naar de gezondheid van uw tandvlees en de aanwezigheid van eventuele vullingen of kronen. Daarna wordt het bleekproces gestart, waarbij we de bleekgel gelijkmatig over uw tanden verdelen. Onze tandartsenpraktijk zorgt ervoor dat u tijdens de gehele behandeling comfortabel bent en geeft u alle informatie die u nodig heeft.

Stuur ons geheel vrijblijvend een mail.

We helpen je graag verder.

Welke tandenbleekbehandelingen bieden wij

In onze praktijk bieden we verschillende opties voor tandbleking aan. Afhankelijk van uw persoonlijke behoeften en de gewenste tint van uw tanden, kiezen we de meest geschikte methode. Of u nu kiest voor een snelle in-office behandeling of een geleidelijke thuisbehandeling met bleeklepels, wij garanderen een professionele aanpak. Bij ons kunt u rekenen op deskundige begeleiding en advies, zodat al onze diensten perfect op uw wensen aansluiten.

Philips Zoom!

Whitespeed In Office is een snelle, veilige en effectieve methode die door uw tandarts professioneel wordt uitgevoerd om uw tanden te bleken. De geavanceerde Ledlamp versnelt het bleekproces. Als gevolg hiervan kunt u tot zes tinten lichtere tanden hebben na maximaal twee uur. Benieuwd hoe de behandeling eruitziet?

Philips Zoom! NiteWhite

De Philips Zoom! NiteWhite is een thuisbehandeling waarmee u gewoon kunt slapen. Uw tandarts maakt de bleeklepels speciaal voor u op maat. Als u de bleeklepels vier tot zes uur per nacht gedurende een week draagt, kunt u al tot 6 tinten lichtere tanden bereiken.

Philips Zoom! DayWhite

Philips Zoom! DayWhite is een thuisbehandeling met 6% waterstofperoxide voor overdag. Uw tandarts maakt aangepaste bleeklepels (een soort bitje) voor de onder- en bovenkaak, zodat de bleekgel op uw tanden blijft zitten. U houdt de bleeklepels 30 minuten ’s ochtends en ’s avonds in uw mond. In een periode van twee weken maakt u uw tanden vier of meer tinten lichter.

Pure bleking!

Wilt u nog die ene tint lichter? Gebruik dan de tandenbleekset van PURE. Deze set is eenvoudig te gebruiken en is volkomen onschadelijk voor uw tanden, tandvlees en uw gehele mondgezondheid. Hij zorgt ervoor dat uw tanden tot wel 9 tinten witter zijn. Deze behandeling is eenvoudig en pijnloos en levert supersnel resultaat.

Maak vandaag nog uw afspraak

Wilt u uw glimlach vernieuwen met een professionele tandbleekbehandeling? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een afspraak bij ons. Wij zijn toegewijd aan het bieden van veilige en effectieve tandbleekmethoden, zodat u met vertrouwen kunt lachen. Bezoek ons voor een consult en ontdek hoe wij uw glimlach kunnen transformeren. Met onze expertise in het professioneel bleken van tanden door een tandarts, zorgen we ervoor dat uw glimlach zowel gezond als stralend is.