✔ Niet-chirurgische behandeling

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Natuurlijke resultaten

Bij Tandartsenpraktijk Artes kunt u bleeklepels op maat laten maken om thuis uw tanden te bleachen. Deze op maat gemaakte mondstukken worden gevuld met bleekgel en worden gebruikt om de tanden thuis op een veilige en effectieve manier witter te maken vanuit het eigen comfort bij u thuis.

Tand

Wij zorgen voor uw gebit: maak vandaag nog een afspraak!

Tandarts-stoel

Het proces van bleeklepels op maat laten maken

Het proces van bleeklepels op maat laten maken begint met een zorgvuldige afdruk van uw gebit. Deze afdrukken zorgen ervoor dat de bleeklepels perfect passen op zowel uw boven- als onderkaak. Door deze nauwkeurige pasvorm blijft de bleekgel goed op uw tanden zitten en wordt het tandvlees beschermd. Bleeklepels op maat laten maken is een essentiële stap in het veilig bleken van uw tanden, waardoor u thuis met vertrouwen aan de slag kunt gaan.

Thuis aan de slag met Philips Zoom! DayWhite

Voor thuisgebruik raden wij Philips Zoom! DayWhite aan, een behandeling met 6% waterstofperoxide voor overdag. Nadat u uw bleeklepels op maat heeft laten maken, brengt u de bleekgel aan in deze lepels en plaatst u ze gedurende 30 minuten ’s ochtends en ’s avonds in uw mond. Binnen twee weken kunt u uw tanden vier of meer tinten lichter maken. Deze methode is niet alleen praktisch, maar ook efficiënt en veilig voor thuisgebruik.

Bleeklepels voor ’s nachts met de Philips Zoom! NiteWhite

De Philips Zoom! NiteWhite is dan weer aan te raden als u door de dag niet wilt bezigzijn met bleeklepels. Met deze thuisbehandeling kunt u gewoon slapen. Als u de bleeklepels vier tot zes uur per nacht gedurende een week draagt, kunt u al tot 6 tinten lichtere tanden bereiken.

Maak uw afspraak voor een stralende lach

Wilt u bleeklepels op maat laten maken om thuis mee aan de slag te gaan? Maak dan een afspraak bij onze praktijk. Wij staan klaar in onze tandartsenpraktijk om u te voorzien van bleeklepels op maat en begeleiden u door het gehele proces. Bij ons bent u verzekerd van professionele zorg en een stralend witte glimlach. Begin vandaag nog aan uw reis naar een stralende lach met de hulp van Tandartsenpraktijk Artes.

VUL HET FORMULIER IN

  CONTACTEER ONS

  Openingsuren praktijk Antwerpen

  Ma – Vr: 9.00 – 20.00
  Zat: 9.00 – 14.00
  Zo: gesloten

  Openingsuren praktijk Hoevenen

  Ma – Vr: 9.00 – 17.30
  Zat-Zo: gesloten